Tuingroep

Al 20 jaar passie voor bomen.

Pieter Tuin

Zijn vader is hovenier. Zijn opa en diens vader zaten in het groenonderhoud. Geen wonder dus dat Pieter Tuin zelf ook een passie heeft voor tuinen en tuinieren: het zit in zijn genen. Zoals ook zijn achternaam bewijst.

Pieter Tuin volgde in Hoorn de 3-jarige middelbare tuinbouwschool. Hij deed daarna ruime ervaring op bij andere hoveniers om in 2003 voor zichzelf te beginnen. In die periode was hij tevens werkzaam als brandweerman, maar het bloed kroop waar het niet gaan kon. Sinds 2005 richt Pieter Tuin zich volledig op het gelijknamige, gestaag groeiende hoveniersbedrijf. Zijn werkgebied ligt voornamelijk in de kop van Noord-Holland.

Tuingroep bestaat inmiddels uit een team van ervaren hoveniers. Zij werken samen met echte vakmensen. Ook hebben zij goede contacten met leveranciers van tuinproducten als bestrating, hardhout, planten en bomen. Deze leveranciers zoeken zij zorgvuldig uit: kwaliteit is enorm belangrijk voor een duurzame, leefbare tuin. Pieter houdt van een persoonlijk contact met zijn klanten. Hij is daarom altijd zelf het aanspreekpunt. Zo zijn er geen onduidelijkheden.

Paskal Marnette

Paskal Marnette is boomverzorger. In 1996 begonnen als hovenier, waarbij het werken in en rondom bomen voor hem altijd het mooiste onderdeel van werken in ‘het groen’ was. In het jaar 2000 heeft hij zijn eerste klimcursus gevolgd, en in 2003 is hij full time boomverzorger geworden. Vooral het specialistische klimwerk, de uitdaging en het teamwork maken dit vak voor hem zo geweldig. Het niet in problemen denken maar in oplossingen, een probleem is slechts een uitdaging! Sinds 2015 een zelfstandig ondernemer, nu weer in een sterk team.

Heb je vragen over onze diensten bel ons dan op 0224 852 583 of mail naar info@tuingroep.com