Meedenken en vertrouwen

U wilt een nieuwe tuin. Stap één is dan: Tuingroep uitnodigen. Zij komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren. Wat vindt u belangrijk? Het is aan te raden daar alvast over na te denken. Het is immers úw tuin.

Uiteraard bekijkt Tuingroep tijdens hun bezoek de tuin: hoe is de ligging, waar komt de wind vandaan en waar staat de zon? U kunt rekenen op zijn deskundige advies. En u zult zien: het idee van een nieuwe tuin gaat leven. U wordt enthousiast over alle mogelijkheden.

Zorgvuldig maakt Tuingroep vervolgens een schets. Hierin komen alle wensen en mogelijkheden samen: het wordt al een beetje uw tuin. Wilt u nog zaken aanpassen? Dat kan natuurlijk. Pas wanneer u helemaal tevreden bent over de schets, beginnen wij aan het ontwerp.

Het eerste bezoek en advies zijn geheel vrijblijvend. Aan het ontwerp zijn wel kosten verbonden. Deze komen echter te vervallen wanneer Tuingroep de tuin aanlegt.

Een architect tekent het ontwerp, met de hand en in kleur. Het ontwerp omvat de lijnen en het plan voor bestrating en beplanting. Ook kunt u in deze fase gaan nadenken over een prieel, een tuinhuisje of een andere eyecatcher voor uw tuin. Het team van Tuingroep heeft hier veel ervaring mee. Wat zijn de beste afmetingen? De beste plek? Ook geeft hij tips voor tuinpotten en verlichting. Wist u bijvoorbeeld dat goede materialen niet persé meer hoeven te kosten?

Diensten Tuin Ontwerp
Diensten Tuin Ontwerp

Tuin en Landschap architect Joost Vos verzorgt samen met Tuingroep alle tuinrealisaties. De creatieve insteek van Joost, aangevuld met de praktijk ervaring van Tuingroep, levert keer op keer een mooi en doordacht ontwerp op.

Geen 12 in een dozijn ontwerpen, maar op schaal gemaakt aan de hand van uw informatie, aangevuld met onze hedendaagse kennis en creativiteit. Of het nu gaat om het ontwerpen van uw gehele tuin of een deel hiervan. Het maken van een aangezichtstekening tot het geheel renoveren van grote parkeerterreinen. Maatvaste schetsen welke u kunt gebruiken bij uw vergunningsaanvraag of het intekenen van het gehele leidingstelsel onder de grond. Op alle fronten kunnen wij u van dienst zijn bij de eerste stap in de realisatie!

Naast de op schaal getekende 2-d ontwerpen, kunt u ook kiezen voor een 3-d ontwerp. Het 3-d ontwerpen is van meerwaarde als u wilt weten hoe alles er bij benadering uit komt te zien.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Diensten Tuin Ontwerp
Diensten Tuin Ontwerp
Diensten Tuin Ontwerp

Akkoord met het ontwerp?

Dan maken wij de offerte: u krijgt een precies en open overzicht van wat we nodig hebben en wat alles kost. Wij overzien het totaalplaatje en hebben tegelijkertijd oog voor detail.

Alles spreken we nauwgezet door: van de materiaalkeuze tot de planning en organisatie. U kunt erop rekenen dat afspraak afspraak is. Dát is de basis voor een zorgeloze aanlegfase. Die natuurlijk begint op de afgesproken dag.

Meer informatie over: