Zorgeloos genieten

Wij leveren geen kale vlakte, die er pas over vijf jaar uitziet als een tuin. Maar een nieuwe tuin heeft wél tijd nodig om te groeien. De natuur moet zich herstellen en zijn plek vinden. Dat vraagt tijd en aandacht, maar u kunt ervan uitgaan dat uw tuin binnen drie jaar groeit en bloeit als nooit tevoren.

U geniet dus al snel van uw prachtige tuin. Maar tijd voor het onderhoud heeft u misschien niet. Of niet altijd. Het team van Tuingroep verzorgt dit graag voor u. Alles is bespreekbaar. Van groot onderhoud tot structureel onderhoud elke maand of week. Wij maken graag duidelijke afspraken en komen deze na. Maar ook als u incidenteel een vraag heeft of advies wilt, of tijdens uw vakantie, kunt u een beroep op ons doen. Wij zijn laagdrempelig en denken met plezier met u mee.Diensten aanleg en onderhoud
Diensten aanleg en onderhoud
Diensten aanleg en onderhoud


Boomonderhoud

Voor zowel het snoeien als het kappen van uw boom kunt u bij ons terecht. In samenwerking meer een zeer vakkundige collega is geen boom te groot en geen klus onmogelijk. Tevens kunnen wij uw boomstronk en wortels uit de grond verwijderen.

Groot onderhoud

Groot onderhoud aan uw tuin verrichten wij in het voorjaar en in het najaar. Wij verzorgen dan werkzaamheden als snoeien, grasonderhoud en (eventueel) spitten.

Kwartaal onderhoud

Een per kwartaal verzorgen wij het snoeien van hagen, het steken van kantjes, het plukken van vuil, het bemesten van uw tuin, e.d.

Structureel onderhoud

Wilt u dat wij zorgdragen voor de hele tuin? Dan komen we, afhankelijk van uw tuin, eens per maand, twee weken of week. Wij wieden onkruid, maaien gras, snoeien en bemesten.

Op vakantie?

Wilt u geen wildernis aantreffen als u na drie weken terugkomt van vakantie? Wij kunnen uw tuin ook tijdens uw afwezigheid onderhouden.

Meer informatie over: