Met een gerust hart uit handen

Het aanleggen van een tuin is te vergelijken met het bouwen van een huis. De fundering moet in orde zijn. Pas dan kan er een degelijke tuin ‘gebouwd’ worden. Die basis levert voorwerk op. Werk dat u niet meteen terugziet, maar dat erg belangrijk is. Maar ook daarna is het een hele klus, waarvoor verschillende vakmensen nodig zijn. Materieel trouwens ook.

Geef dit alles met een gerust hart uit handen. Laat de aanleg van uw tuin over aan Tuingroep. Wij weten wat we doen, het is ons vak. Daarom regelen we alles tot in de puntjes. Zo gebruiken wij een kraan voor het planten van bomen. Ook maken we gebruik van graafmachines. Dat bespaart tijd en ’dus’ kosten. Op de machines zetten we de juiste mensen in. Zo werken wij zeer efficiënt en kunnen wij uw tuin tegen een eerlijke, scherpe prijs aanleggen.

Heeft u al gedacht aan de buren? Die kunnen tijdens de aanlegfase hinder ondervinden. Containers, stenen en zwaar materieel komen langs. Wij hebben briefjes om ze op de hoogte te stellen.


Diensten Boomverzorging
Diensten Boomverzorging
Diensten Boomverzorging

Expertise

Bij het aanleggen van een tuin komt nog meer technische expertise kijken. Bestrating, verlichting, metselwerk, timmerwerk en ander vakwerk.

Schoenmaker, blijf bij de leest, vinden wij. Daarom besteden we sommige werkzaamheden liever uit. Wij werken daarvoor met de beste vakmensen. En altijd blijft dezelfde persoon uw aanspreekpunt. Dat werkt voor iedereen wel zo helder.

Meer informatie over: